Wikipedia

Arama sonuçları

29 Ekim 2012 Pazartesi

Sosyal Manyaklik,Seviyesizlik

Sosyal Manyaklik, Seviyesizlik

Bugun blogumda yazacagim konu bazi kesimleri belkide rahatsiz edebilir, ne yapalim yarasi olan gocunur.

Sosyal media'yi arac olarak kullanan ve insanlarin beynine farkli dusunceleri empoze etmeye calisan bir gurup solucanlar var hepimizin bildigi gibi. En basit orneklerini hem facebookta hemde twitterda gormek  mumkun.
Seks fantezilerini cekinmeden anlatan ve diger insanlarida seks hayatlarina dahil eden zihniyet ve bunlarin agzindan cikan her bir kelimeye bakan bir kitle. Sanrim "orospuluk" sanal aleme koklu bir tasinma halinde...



Kopyaciyiz iste okuldan kalma bir aliskanligimiz olsa gerek. Ben dusunuyorumda bu insanlar cahilmi yoksa sapikmi ! Bu sorunun cevabi en iyi sekilde kesinlikle kendileri verebilir.

Sosyal alemde manyaklik seviyesine gelmis oldugumuz abartisiz dogrudur. Fenomen olmak ugruna ciplak pozlar ve apacik yorumlardan, sohbetlerden cekinmeyen abilerimiz, ablalarımız köse baslarinda performansi iyi olan kisilerden hicte kalir yanlari yok.

Dusundumde bugun insanlar evlenmemekten yana olmalarini, bosanmada ise hic cekinmeden karar alabilmelerinin bu konularla alakali olabileceginidir, herturli zevki sanal oratamda yasayabilen bir sapik neden evlensin ki. Sevgi saygi ortami aranamaz tabiki bu seviyesizlikte. Karisiyla yasadigi ozel hayatlarina bir baska erkegide dahil etmeleri yorumsuzdur, bununla bile yetinilmeyip kardesini, enistesini vb. kisileri cinsel iliskilerine dahil ediyorlar. Yorumsuz!! Iste size avrupai bir aile ortami...

Sapiklik uzagimizda degil icimizde...

Hiç yorum yok: