Wikipedia

Arama sonuçları

2 Kasım 2012 Cuma

SEVERSİNİZ, EVLENİRSİNİZ VE BOŞANIRSINIZ İŞTE BÜTÜN MESELE BU...

SEVERSİNİZ, EVLENİRSİNİZ VE BOŞANIRSINIZ İŞTE BÜTÜN MESELE BU...

Eleanor'un ve Elizabeth'in hayat hikayesini okumaktan, izlemekten sıkılmişsan, birini gözüne kestirirsin ondan etkilenirsin ve yaklasıp tanışmak istersin. Umrunda bile olmaz sevgilisimi var evlimi, cocuklumu! Belkide arkadas ortamindan biridir o kız. Herneyse...


Sohbetine maydonoz olup dikkat cekmek icin sacma sapan bir yerde konuya baliklama daliverirsin, bu hareketin kızın sadece gülmesine yeter. Baktin etkileyemedin kızı baska yöntemlere basvurursun. Yine konu arasinda birsey anlatırken "senin burcun balık mi?" dersin. Tabi sende sanki astrologsunya anasını satim. Öğrenmissindir kalip kelimeleri kullanırsın etkilemek icin. Dikkatini cektin varsayalım ortamdan ayrılırken numarasınıda almayı unuttun salak gibi. Elindekileri  kullanarak, sosyal aleminde yardimina basvurarak bulmaya calısırsın. İsim soyisimden denersin denersin ulasamazın. Gecenin bir saatinde ilham gelir uyku tutmaz acarsın pc' yi yazarsın yine isim soyisim. Ararsin resimlerden benzetmeye calısırsın taktıgı saate kadar incelersin ve istediğine ulasırsın, sanki sayısaldan altılı tutturmus gibi sevinirsin bulduğunda.

Sira geldi iletisime gecmeye, tabi kizda seni hatirlarsa. Düşünürsün ne yazsam diye "o gece seni gördüm ya günlerdir manuel takılıyorum canım" yazmazsın tabikide. Güzel etkileyici bir kac cümleyle kendini tanitirsin o da balık hafızalı degilse seni hatırlar zaten. Muhabbet sohbet derken bulusmak icin bahane uretirsin sakın "koleksiyonumu görmek istemezmisin" deme yemez. Duygusal takıl ki eğlenmelik değil evlenmelik sansın seni.
Bulusmaya gideceğin gün yakana kırmızı bir gül tak belki kıza hediye edersin. Heycandan çiçek almayı unutabilirsin hani. Pizaciya gitme Mc donalds' a hic gitme kızın yanında bunlari yiyemezsin karizmayı sarsma.
Biraz elit sesiz sakin cok pahali olmayan bir yerde buluş. Cok konusup cenebazlik yapma az konusup canını sıkma. Güzel bir izlenim birakmissin ki numarasınıda aldın. Bir sms atıp olaya noktayı koy ki meraktan catlasın unutma kızlar cok meraklıdır. Yavsamadığınıda belli et illaki.
Aradan aylar gecti kızı kaptın mutlu bir birlikteliginizde var arada kavga dovüs olsada tadı tuzudur salla. Eli ayagı düzgün oturmasını kalkmasını biliyorsa kacırma evlen... (Babayi al evlende)

Bir gün sahilde oturmussunuz hayal kuruyorsunuz evliliğin önünden arkasından kız icinde bu konular aranılan hint kumasi gibi bahanedir. Sana pat diye" Askim ailelerimiz ne zaman tanisacak" derse vereceğin tek cevap su gün, su tarihte vs. olacaktır, çünkü aksini söylersen dırdırdan kurtulamazsın. Senmisin o cevabı veren yandın ciddi ask yasiyorsunuz illede tanistirmak icin elinden geleni yapacaktır.

Hazırlıklar yapıldı."Buyrun ölüm merasimine". Tanısma fasli gecti sorunsuz atlattiniz gün belirlendi nisan, nikah derken gözünü acıp bir bakmıssın ki düğününde oynuyorsun. Hadi buyrun bakalım...

Mutlu mesut bir aile olduğunuz doğrudur. Cicim ayları gecer gider. Günler su gibi akar. Bir gün tartısırsınız kız alır basını ailesinin evine. Dostum kolaymi evlilik. A dersin ceker gider, B dersin yine ceker gider. Gider dostum gider. Hayatta üzülmediğin kadar üzülürsün, bıkarsın, nefret edersin, doğduğun güne, tanıstığın güne küfür bile edersin. Iyimiydi taniscam, ayarlıcam diye kıcını yırtarken. Simdi semsiye girdimi cikmaz kardes.

Getirirsin kızı hersey duzelsin diye sans verirsin ama yok hersey ayni. Yine kızın kafası atar ceker gider. Iste kız psikolojisi böyledir ama. Üzerine bide bosanma davasi acar ayıkla pirincin taşını aylarcami ugrasirsin yoksa yillarcami bilinmez. Bosanmak istersin bu defa kız istemez al sana mutlu evlilik.

Bir gün balkonda uzanmışsın güneşe karsi oturuyorsun yanında alkol, cekmissin sigarayıda cigerler duman tabi senin kafada duman olmus kendinden gecmissin... Üst komsun hali yıkıyor sanstır ya hep seni bulur zaten. Yanlıslıkla hortumun ucunu asagi bir kacırır direk su uzerinde kendini boguluyor sanarsin cirpinarak uykudan uyanırsın bakmissin ki ne kız var nede evlilik. Daha askere dahi gitmemissin neyin hayalindesin be saf. Gördünmü basina gelecekleri adam ol otur oturdugun yerde günü gelince istemesende bulur seni bulacak olan...

Hiç yorum yok: