Wikipedia

Arama sonuçları

24 Aralık 2012 Pazartesi

ASLAN Burcunun Aşk Yılı

Aşkta mutlu olmanız artık daha kolay

24 Aralık 2012
Uranüs hayatınıza yenilenme getirmeye devam ediyor. Kalıplaşmış olan duyguları ve endişeleri aşmaya başlayabilirsiniz. 2013’te aile ve yuvanızla ilgili konularda ciddi kararlar alabilirsiniz. Venüs’ün burcunuzla uyumlu olduğu dönemler aşkta mutlu olmanız çok daha kolaydır

ASLAN Burcu-23 Temmuz - 23 Ağustos
İŞ, PARA VE KARİYER
Geçen yıl Jüpiter’in güzel transiti etkisinde mesleki alanda ve kariyer konularında çok güzel fırsatlarla karşılaşmış olmalısınız. 2013 yılının ilk yarısında da toplumsal hayattaki gelişmeleri, sosyal ortama aktarma imkânlarına sahip olmaya devam ediyorsunuz. Değişik organizasyonlar, grup çalışmaları ve iletişimsel bağlantılar sayesinde sosyal ağınızı genişletebilirsiniz. İleriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmek için elinize geçen fırsatları olumlu şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Yılın ikinci yarısında büyük kurumlardan ve şirketlerden gelecek imkânlar söz konusu olabilir.
2013 yılında sizi etkileyecek en güçlü transit Akrep burcuna geçen Satürn’ün getireceği kısıtlanma ve sorumluluklar olarak dikkat çekiyor. Özellikle 27 Temmuz- 3 Ağustos arasında doğmuş olan Aslanlar bu yıl kendilerini zorlayacak testlerden geçebilirler. Ev, yuva ve aile cephesinde daha sağlam ve kararlı adımlar atmanız gerekebilir. Aile büyükleriyle ilgili alanda daha fazla sorumluluklar üstlenebilir, engellerle karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek engelleri sabırla aşarak, ev hayatınızı yeniden düzene sokup, gelecek için yeni bir denge kurmakla uğraşabilirsiniz.
Yurtdışı bağlantılı işler, konular ve kişiler, akademik çalışmalar, medya, eğitim, dış ticaret ve hukuk konularında heyecan verici gelişmeler olabilir. Seyahatler, uluslararası bağlantılar sayesinde ufuklarınızı genişletebilirsiniz. Bu alandaki pozitif gelişmeleri ilerleyen yıllarda kariyer hayatınıza aktarma imkânı elde edebilirsiniz. Geniş düşünmeli, farklı yeniliklere ve hızlı gelişmelere açık durmalısınız.
2008’den bu yana çalışma ortamınızı ve iş hayatınızı temsil eden konularda Plüton’un zorlayan ve dönüştüren transitinin etkisi altındasınız. Günlük yaşantınıza kadar yansıyan bu baskı altında iş koşullarınızda büyük baskı hissediyor olabilirsiniz. 2013 yılında da kendi yeteneklerinizi gerektiği şekilde çalışma hayatınıza aktarmak ve daha güçlü mücadele etmek durumundasınız.
AŞK, EVLİLİK VE İLİŞKİLER
Aslan ve Yükselen burcu Aslan olanlar Uranüs’ün değişimler getiren etkisini hayata bakış açılarında ve ufuklarını genişletmekte oldukları konularda hissedebilirler. 31 Temmuz- 4 Ağustos arasında doğmuş olan Aslanlar 2013 yılında kişisel olarak sürprizlere açık olacak. Yurtdışı seyahatleri, yabancılarla ilgili konular, ufuklarınızı genişletmek için yapacağınız girişimler yaşantınızın renklenmesini sağlayacaktır. Özellikle Venüs’ün de aynı bölgeden geçmekte olduğu 22 Mart- 15 Nisan arasında yeni yerler, yeni kişiler, hatta yeni aşklar keşfedebilirsiniz. Aşk hiç ummadığınız bir anda karşınıza çıkabilir.
Jüpiter’in 2013 yılının haziran sonuna kadar İkizler burcunda devam edecek olan transiti sizin sosyal ortamlarda ve gruplar içinde parlamanızı sağlayacaktır. Yılın ilk yarısında geleceğe yönelik umutlarınız canlanacaktır.
2013’te yerleşim yerinizle, aile ve yuvanızla ilgili konularda daha ciddi kararlar almak durumunda olabilirsiniz. Genel olarak Venüs’ün burcunuzla uyumlu olduğu dönemler aşkta mutlu olmanız çok daha kolaydır.
Bu dönemlerden 2 Şubat’a kadar olan süreçte Mars etkisi sizi paylaşımlarınızda daha güdüsel ve tepkisel kılabilir, sakin olmaya çalışmakta yarar var. 2- 26 Şubat arasında ikili ilişkileriniz, eşiniz veya partnerinizle paylaşımlarınız Venüs etkisiyle olumlu etkiler altında olacaktır.
22 Mart- 15 Nisan arasında yurtdışı seyahatlerine çıkmak ve yabancılarla ilgili konulara yönelmek için uygun zaman dilimi olacaktır. Mars’ın da aynı zaman diliminde Venüs’le birlikte transit geçmesi sizin için daha motive edici olabilir.
9 Mayıs- 3 Haziran arasında sosyal hayatınız Venüs etkisiyle canlanacaktır. Güzel organizasyonlar, keyifli sosyal ortamlar içinde bulunabilirsiniz.
7 Ekim- 5 Kasım arasındaki dönemde Venüs’ün güzel desteğiyle aşk hayatınız hareketlenecektir. Sizi mutlu edecek tutku ve heyecan getirici deneyimler söz konusu olabilir.
SAĞLIK
2013 yılında sağlığınız genel olarak aynı seyrinde devam edecektir. Ancak 27 Temmuz ile 3 Ağustos arasında doğmuş olan Aslanlar Satürn’den gelecek zorlayıcı etki nedeniyle bazı sağlık sorunları yaşayabilir. Kemik, diş, eklemler ve iskelet sisteminizi ilgilendiren rahatsızlıklarla daha ciddiyetle ilgilenmeniz gerekiyor. Plüton’un 2008’den beri sağlık alanından transit geçmekte oluşu size zaman zaman bazı sorunlar getirebilir. Bu yıl da aynı doğrultuda kontrollerinizi ve eğer varsa tedavi gördüğünüz konuların takibini ihmal etmemelisiniz. Sürat, dikkatsizlik veya aceleciliğe dikkat etmelisiniz.
Yükselen burcunuza göre 2013
Yükselen Koç: Koç burcunda transitine devam eden Uranüs size ilişkiler ekseninde yeni başlangıç ve değişiklikler yapma imkânı veriyor. Ancak kariyer konularında ve üstlerinizle ilişkilerinizde Plüton’un getirmekte olduğu baskı sizi değişime zorlayabilir. Akrep burcunda ilerleyen Satürn’de ortak finansal alanda sıkışma ve daralma getirebilir. Banka, kredi ve ödemelerde kısıtlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz.
Yükselen Boğa: 2013 yılı ortalıklarınız ve ilişkileriniz bakımından birçok testler getirebilir. Paylaşım ve sorumluluklarda kişisel olarak zorlanabilirsiniz. Sabırlı ve objektif davranmak durumundasınız. Geleceğe yönelik beklentilerinizde daha akılcı olmalısınız.
Yükselen İkizler: Satürn’ün Akrep burcundaki transiti iş yükünüzü çoğaltarak sizi iş hayatı ve çalışma sisteminizi yeniden yapılandırma sürecine sokmuş durumda. Yeni arkadaşlıklar, organizasyonlar ve grup çalışmaları sosyal hayatınızı hareketlendiriyor. Kariyer konularında Neptün transiti sebebiyle dağılma, karmaşa yaşayabilir, yanlış kararlar alma riski içine girebilirsiniz.
Yükselen Yengeç: Akrep burcuna geçen Satürn etkisiyle aşk hayatınızda daha ciddi ilişkiler içine girebilir, daha fazla sorumluluk üstlenebilirsiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi de ciddi ve sorumlu bir şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Duygusal olarak değişiyor, güçleniyorsunuz.
Yükselen Aslan: Neptün transiti etkisiyle ortak finansal alanda, eş veya ortağınızın maddi durumunda belirsizlikler söz konusu olabilir. Finansal konuları dikkatle izlemelisiniz. Çalışma hayatınızda güç savaşları, çekişme ve mücadele söz konusu olabilir. Satürn etkisiyle ev, aile, yuva ve yerleşim yerine ait konularda sorumluluklarınız çoğalabilir.
Yükselen Başak: Jüpiter desteğiyle yılın ilk yarısında kariyer konularında geniş imkânlara sahip olabileceğiniz olumlu dönem devam ediyor. Temmuzdan itibaren sosyal hayatınız, arkadaş ilişkileriniz ve geleceğe yönelik umutlarınız Jüpiter etkisiyle tazelenecek, canlanacaktır. Ortak finansal alandaki değişken durumlar karşısında dengeleri korumak zor olabilir.
Yükselen Terazi: Yılın ilk yarısında yabancılarla ilgili konular, yolculuklar ve akademik çalışmalar hayatınıza keyif getirebilir. Temmu’dan itibaren kariyer alanında oldukça şanslı duruma geçiyorsunuz. Başarılı olmak için karşınıza çıkacak fırsatları kaçırmamalısınız. Evlilik veya ortaklıklarınızda ani yön değişiklikleri yaşanabilir.
Yükselen Akrep: Akrep burcunda ilerleyen Satürn sizi daha ciddi ilişkiler kurma, çevrenizle paylaşımlarınızda sorumluluk üstlenme durumuna sokuyor. Çalışma hayatınızdaki beklenmedik gelişmeler, dengeleri korumanızı zorlaştırabilir. Aşk hayatınızda gözünüz kapalı hareket etmemelisiniz.
Yükselen Yay: Satürn’ün Akrep burcundaki transiti süresince kontrolünüz dışınızda gelişen konularda ısrarcı olmamalı, akışta kalmalı, gizleyici yanlarınızı bırakmalısınız. Maddi alanda güçlü olma isteğiniz devam ediyor. Yılın ilk yarısında ortaklıklar, ilişkiler ve evlilik konularında şanslı durumdasınız. Aşk hayatınızda ani başlayan veya biten ilişkiler yaşayabilirsiniz.
Yükselen Oğlak: Oğlak burcundaki Plüton etkisiyle ilişkiler ve çevresel bağlantılarınızda güç odaklı hareket edebilirsiniz. Güçlü olmak ve yönetmek isteğinizi kontrol altında tutmanız daha iyi olacaktır. Aile ve yerleşim yerine ait konulardaki ani gelişmeler sizi şaşırtabilir.
Yükselen Saka: İletişimlerinizde, düşüncelerinizde ve yakın çevre paylaşımlarınızda yenilenmeler yaşıyorsunuz. Eğitsel alanda farklı temalara yönelebilirsiniz. Maddi alanda ve parayla ilgili konularda çok dikkatli hareket etmelisiniz, yanlış kararlar alma riskiniz var.
Yükselen Balık: Balık burcunda ilerleyen Neptün etkisinde kişisel yaklaşımlarınızda ve etrafınızla paylaşımlarınızda akıl karışıklığı içinde olabilirsiniz. Maddi alanda ani gelişmeler, beklenmedik iniş çıkışlar şaşırtıcı olabilir. Yılın ilk yarısında ev, yuva ve aileye ait konularda şanslarınız var. Bir mülk sahibi olabilirsiniz.
2013’e genel bakış
2013 yılı hayatınızda yolunda gitmeyen konuları düzene sokmak ve yeni bir yön kazanmak için güzel imkânlar getirmekte. Bu yıl sizi destekleyen transitler olduğu gibi, test eden ve daha yapıcı, kalıcı kararlar alabileceğiniz geçişler de göstermekte. Öncelikle, geçtiğimiz aylarda Akrep burcuna ilerleyen Satürn’ün getirdiği temalardan söz etmeliyiz. Geçen zamanın ve olgunlaşmanın gezegeni Satürn 2015 yılına kadar Akrep burcunda kalacak.
Bu geçişi süresince sizi yeni bir temel yaratmaya zorlamakta. Bu dönemde, hayatınızda bazı kapıların artık kapandığını ve yeni kapıların da siz çaba sarf ettiğiniz sürece açılacağını görebilirsiniz. Nitekim 2005 Temmuz’dan sonra Satürn burcunuza girdiğinde önemli adımlar atmaya başlamış ve kendinizi disipline etmeye karar vermiştiniz. Şimdi bu yeni süreçte, bu zamana kadar edindiğiniz tecrübelerin üzerine basarak bir adım daha atabilirsiniz. Özellikle yükselen burcu Aslan olanlar için bu süreçte iç gözlem ve kendi iç seslerini dinleme gereği var. Bu iç hazırlık aynı zamanda hem kariyeriniz hem de ev ve yerleşime ait konular açısından son derece önemli görülmekte.

Geleceğin kapıları
2015’e kadar olan süre içerisinde, gelecek hedefleriniz üzerinde hazırlık yapmanız, geçmişi geride bırarak, gelecek planlar ve hedefler üzerine düşünmek gerekiyor. Kısacası bu dönemde iş hayatında bazı bitişlerle birlikte, geleceğe yönelik kapılar da açılmakta. Ancak bu yönde daha kalıcı ve sağlam olabilmek için her zamankinden daha sabırlı ve dayanıklı da olmanız gerekebilir. Aslan dayanıklı ve kararlı bir yapıda olduğu için bu dönemde iyi bir konsantrasyon sağlayabileceksiniz. Ancak bir yandan da eve ait konularda, evdeki atmosferde daha dikkatli olmak gerekecek.
Ev hayatı içerisinde bazı problemler, güç savaşları ve sizi duygusal açıdan daha kontrollü olmaya zorlayan nedenler olabilir. Böyle bir dönemde evliliğinden şikâyetleri olanlar nihai bir karar verebilirler. Eğer evlilik hayatında bir problem söz konusu değilse, bu dönemde eve ait sorumluluklar daha fazla zaman alıcı ve uğraştırıcı olabilir. Her durumda, 2015’e kadar olan süre içerisinde, kendi temelinizi, iç huzurunuzu, eve ait konulardaki problemleri çözerek geleceğe yönelik daha sağlam bir temel kurabileceğiniz görülmekte.

İç dünyanıza dönün
Bu süreçte Jüpiter 26 Haziran tarihine kadar İkizler burcunda kalarak mesleki alanda hareketlilik, işten gelen yeni imkânlara ve kazançlara işaret etmekte. Aynı zamanda Jüpiter yılın ilk yarısında sizi sosyal açıdan daha canlı ve dışa dönük kılmakta. Bu dönemde yeni arkadaş grupları, sosyal faaliyetler açısından değerlendirebilirsiniz. Gelecek hakkında umutlarınız ve başkalarıyla yapabileceğiniz çok şey var. Yılın ikinci yarısında da ilginizi iç dünyanızda daha fazla yöneltmeye başlayabilirsiniz. Jüpiter’in 26 Haziran’da Yengeç burcuna ilerlemesi sizi duygusal açıdan beslemeye ve korumaya başlayacak.
Ayrıca bu dönemde eve ait süregelen stresler ve engeller hafifleyerek size hafifleme ve bu arada kendi iç dünyanıza dönerek, daha yalnız kalsanız dahi bir arınma ve ruhsal temizlenme getirecek. Yılın ikinci yarısında hayatınızda kalıplaşmış olan duyguları ve endişeleri aşmaya başlayabilirsiniz. Bunu yapabilmeniz için kendi iç sesinize çok daha fazla kulak vermeniz gerekiyor.

Hayatınızı yenileyin
2010 yılından bu yana burcunuzla uyumlu kalan Uranüs hayatınıza yenilenme getirmeye devam ediyor. Uranüs aniden değiştiren, yenileyen, uyandıran bir güçtür. 2010’dan bu yana ufuklarınızı genişletmeye başlarken, yeteneklerinizi daha iyi kullanmaya başladınız. Kendinize güveniniz de arttı. Özellikle yeni çevreler, yeni insanlar, yabancılar, yolculuklar ve akademik, eğitsel imkanlar hayatınıza daha fazla girmeye başladı.
Uranüs burcunuzla rahat bir açı kurduğu için bu değişiklikleri ve kalıplaşmış olan şeylerden özgürleşmeyi çok daha akıcı ve rahat biçimde kendiliğinden gelen sürprizlerle, açılımlarla yapmaya başladınız. Bu süreç önümüzdeki yıllarda da devam ederken, 2013 yılında özellikle 27 Temmuz- 4 Ağustos doğumlu olan Aslan’lar Uranüs’ün canlandırıcı, yenileyici ve özgürleştirici, yaratıcı etkisini en fazla hissedecekler. Eğer bu tarihler arasında doğmuşsanız, hayatınıza giren ani değişikliklere kolayca uyum gösterebileceksiniz.
Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?
Merkür 2013 yılında 23 Şubat- 17 Mart; 26 Haziran- 20 Temmuz ve 21 Ekim- 10 Kasım tarihleri arasında üç kere geri hareket yapacak. Merkür’ün geri hareket yapacağı bu dönemlerde birtakım gecikmeler, aksaklıklar, sıkışmalar ve tekrarlar gündeme gelebilir. Merkür geri giderken yapılan işlerin tekrar yapılması gerekebilir.
23 Şubat ile 17 Mart arasındaki yılın ilk Merkür retrosunda ortak paylaşım içinde olduğunuz finansal alanda beklenmedik gecikmeler, aksaklıklar sizi rahatsız edebilir. Banka, sigorta, kredi, miras ve borçlarla ilgili tüm belge ve evraklarınızı dikkatlice takip etmelisiniz.
26 Haziran- 20 Temmuz arasındaki geri hareket kontrolünüz dışında gelişen olaylar nedeniyle birtakım aksaklıklar yaşamanıza sebep olabilir. İletişimlerinizde de daha anlayışlı, geniş, fedakâr ve duygusal davranmaya öncelik vermeniz gerekebilir.
21 Ekim- 10 Kasım tarihleri arasındaki yılın son geri hareketinde ev, yuva, aile ve aile büyüklerine ait konularla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sözlerde veya duyguları ifadelerde yanlış anlaşılmaya sebep veren durumlar olabilir.

Hiç yorum yok: